Στο Αρχηγείο της Αστυνομίας για να καταγγείλει τον υποψήφιο ευρωβουλευτή και εκπρόσωπο Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδη Γεάδη μετέβη η υποψήφια με την ΕΔΕΚ, Νατάσα Ιωάννου.

Αφορμή στάθηκε περιστατικό, που έλαβε χώρα μετά την παρουσία των δύο σε πάνελ εκπομπής στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΙΓΜΑ με την Νατάσα Ιωάννου να εκφράζει φόβους

Μετά το τέλος της εκπομπής στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι», όπως η ίδια δηλώνει, ο Γεάδης Γεάδης εξαπέλυσε απειλές εναντίον της και επί τούτου τον καταγγέλλει στην Αστυνομία.

Στο διάστημα της εκπομπής οι τόνοι μεταξύ των δύο υποψηφίων ανέβηκαν με την Νατάσα Ιωάννου να θέτει ερωτήματα στον Γεάδη Γεάδη σχετικά με τη σχέση του ναζιστικού ΕΛΑΜ με τη Χρυσή Αυγή αλλά και για τη δράση του ΕΛΑΜ σε παραστρατιωτικές οργανώσεις συνδέοντας το με τη φυγοστρατία μελών του ΕΛΑΜ.

Ο Γεάδης Γεάδης ισχυρίστηκε για ακόμα μια φορά ότι η φωτογραφία που τον δείχνει να χαιρετάει ναζιστικά είναι προϊόν φωτομοντάζ και ότι η ΕΔΕΚ επιχειρεί με αυτές τις κατηγορίες να σερβίρει ξανά ζεσταμένο φαγητό.

Ανακοίνωση από ΕΔΕΚ 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίς το απόγευμα η ΕΔΕΚ, αναφέρει πως καταδικάζει  «την φραστική επίθεση και απειλή κατά της σωματικής ακεραιότητας Νατάσας Ιωάννου».

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση της ΕΔΕΚ: 

«Το Κ.Σ. ΕΔΕΚ καταδικάζει την φραστική επίθεση και απειλή κατά της σωματικής ακεραιότητας της υποψήφιας ευρωβουλευτού Νατάσας Ιωάννου, από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ακροδεξιού κόμματος ΕΛΑΜ, κ. Γεάδη Γεάδη.

Η αδυναμία του κ. Γεάδη να απαντήσει κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του Σίγμα για τις θέσεις του κόμματός του απέναντι στη Χούντα και για τις κατηγορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το ότι στελέχη του ΕΛΑΜ φέρονται ως ύποπτοι σε έκνομες δραστηριότητες (κατοχή, διακίνηση ναρκωτικών, παροχή «προστασίας» έναντι αμοιβής), έθεσε τον κ. Γεάδη εκτός εαυτού.

Γι’ αυτό καλούμε τους πολίτες οι οποίοι εμφορούνται από δημοκρατικά και αντιρατσιστικά αισθήματα να καταδικάσουν έμπρακτα τέτοιου είδους ενέργειες και συμπεριφορές».

Μετά από έξι ολόκληρες ώρες (20:30) το ναζιστικό ΕΛΑΜ εξέδωσε ανακοίνωση ισχυριζόμενο οτι η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ ψέυδεται και δεν θα την ακολουθήσει στον κατήφορο της. Επίσης έκανε λόγο για προβοκάτσια και κτυπήματα κάτω απο τη μέση.