Θερμές ευχαριστίες ΟΣΑΚ στον Θωμά Αντωνίου για την πολύχρονη προσφορά του

Τις θερμές του ευχαριστίες καθώς και απεριόριστη ευγνωμοσύνη μας προς το Θωμά Αντωνίου τέως πρόεδρο του ΟΑΥ για την πολύχρονη προσφορά του προς τον Κύπριο Ασθενή εκφράζει με ανακοίνωση του το οργανωμένο κίνημα των ασθενών, ΟΣΑΚ.

«Ο κύριος Αντωνίου από τη θέση του προέδρου του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) συνέβαλε αποφασιστικά για την εφαρμογή της μεγαλύτερης μεταρρύθμισης η οποία έγινε ποτέ στην Κυπριακή Δημοκρατία, του ΓεΣΥ. Εργάστηκε με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση και με πολλές προσωπικές θυσίες για να γίνει πραγματικότητα αυτό το οποίο η κοινωνία απαιτούσε για δεκαετίες και αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα και το πολυτιμότερο αγαθό για κάθε άνθρωπο, αυτό της υγείας», προστίθεται.

Οι οργανωμένοι ασθενείς οι οποίοι είχαν συνεργαστεί πολύ στενά με τον κύριο Αντωνίου και είχαν βρεθεί στο ίδιο μετερίζι του αγώνα για την εφαρμογή του ΓεΣΥ, γνωρίζουν τις μάχες που έχει δώσει καθώς και την τεράστια του συμβολή του στην επιτυχία αυτού του στόχου, δηλαδή της εφαρμογής του ΓεΣΥ κάτι το οποίο λίγα χρόνια προηγουμένως εθεωρείτο άπιαστο όνειρο, αναφέρει η ανακοίνωση.

Καταληκτικά η ΟΣΑΚ απευθύνει «ένα τεράστιο ευχαριστώ» προς στον Θωμά Αντωνίου και του εύχεται οικογενειακή και προσωπική ευτυχία και επιτυχία.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.