Την εξάρθρωση διακινητών ναρκωτικών στη Λεμεσό εκτιμά η ΥΚΑΝ

Σε δηλώσεις του στα Γραφεία της Υ.ΚΑ.Ν, στη Λευκωσία, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Υ.ΚΑ.Ν, Στέλιος Σεργίδης, ανέφερε ότι χθες μετά από πληροφορία που κατείχε η Αστυνομία ότι συγκεκριμένα άτομα διακινούν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε συγκεκριμένο ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό, μέλη της Υ.ΚΑ.Ν έθεσαν υπό παρακολούθηση, τόσο τους ύποπτους όσο και το χώρο.

Πώς συνελήφθησαν οι ύποπτοι

Κατά την παρακολούθηση, όπως είπε o Στ. Σεργίδης, θεάθηκε ένας εκ των υπόπτων, 32 χρονών από τη Λεμεσό, να καταφθάνει στο συγκεκριμένο χώρο και να τοποθετεί μια πλαστική σακούλα στο έδαφος δίπλα από σταθμευμένο όχημα το οποίο μετέφερε πριν εκεί 23χρονος, επίσης από τη Λεμεσό.

Επενέβηκαν, σημείωσε ο Στ. Σεργίδης, τα μέλη της Υ.ΚΑ.Ν. και εντόπισαν στη σακούλα, δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη βάρους 2 κιλών και 170 γραμμαρίων. Ο 32χρονος συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της ΥΚΑΝ.

Παράλληλα, συνέχισε ο κ. Σεργίδης, μέλη της Υ.ΚΑ.Ν. που παρακολουθούσαν τους υπόλοιπους υπόπτους, 39 χρονών, 34 χρονών και 23 χρονών, όλοι από τη Λεμεσό, επενέβησαν και τους ανέκοψαν για έρευνα.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 23χρονο εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 16,900 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Στον 34χρονο, εντοπίστηκαν 4 κινητά τηλέφωνα και στο όχημα του εντοπίστηκε ένας σπαστήρας, μια ζυγαριά ακριβείας και ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο με κάνναβη. Στην οικία του 39χρονου ανευρέθηκε κάνναβη 7,5 γραμμαρίων περίπου, ανέφερε.

Ανακρινόμενος γραπτώς, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Υ.ΚΑ.Ν, ο πρώτος ύποπτος εμπλέκει τον εαυτό του στην υπόθεση αναφέροντας ότι θα έκανε την μεταφορά των ναρκωτικών έναντι χρηματικής αμοιβής κατόπιν οδηγιών άλλου προσώπου το οποίο αρνήθηκε να κατονομάσει.  Οι υπόλοιποι αρνούνται να συνεργαστούν μέχρι στιγμής με την Αστυνομία.

Όπως είπε εκτιμάται ότι η Αστυνομία έχει εξαρθρώσει εγκληματική ομάδα η οποία διακινούσε ναρκωτικά, είπε.

Ερωτηθείς εάν και τα τέσσερα πρόσωπα είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν την Υ.ΚΑ.Ν, ο κ. Σεργίδης απάντησε καταφατικά. Ήταν γνωστοί και οι τέσσερις στην Υπηρεσία για παρόμοιες υποθέσεις κατέληξε.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.