Τραγική εικόνα με τον σκυβαλότοπο πλησίον του Νοσοκομείου Κυπερούντας (Φωτογραφίες)

Σκυβαλότοπος δημιουργήθηκε εδώ και δύο χρόνια πλησίον του Περιφερειακού Νοσοκομείου Τροόδους στην Κυπερούντα, με ασυνείδητους πολίτες να αφήνουν την πραμάτεια τους στο σημείο και την εικόνα να είναι τραγική.

Skoupidotopos3

Το πρόβλημα φέρνει στην επιφάνεια το Κίνημα Οικολόγων, αντιπροσωπεία του οποίου επισκέφθηκε το χώρο. Το Κίνημα κάνει λόγο για οικονομικό έγκλημα και επισημαίνει ότι τα τελευταία χρόνια η κατάσταση επιδεινώθηκε.

Όπως καταγγέλλει το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη σε δασική έκταση στην Κυπερούντα. Το πρόβλημα όπως όλα δείχνουν φαίνεται να είναι άλυτο καθώς η κατάσταση παρέμεινε ακριβώς η ίδια όπως τότε.

Skoupidotopos2

Η κατάσταση στην περιοχή είναι απαράδεκτη, οι κίνδυνοι που εγκυμονούνται από την παρουσία αυτών των υλικών είναι τεράστιοι. Ο σκυβαλότοπος βρίσκεται δίπλα από το νοσοκομείο Κυπερούντας (500 μέτρα περίπου) και σε μια δασική περιοχή, μια σπίθα μπορεί να φέρει την καταστροφή. Ταυτόχρονα, τρωκτικά και ερπετά βρίσκουν καταφύγιο, κάτι που το καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνο.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.