Βόλεϊ: «Οικοδέσποινα» η Κύπρος

Όλα τα φώτα του ευρωπαϊκού βόλεϊ θα είναι στραμμένα στην Κύπρο από τις 30 Αυγούστου μέχρι 6 Σεπτεμβρίου 2020. Μετά από αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις μεταξύ της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και των Ομοσπονδιών Κύπρου, Ισπανίας, Λετονίας και Μολδαβίας οι αγώνες για τον 4ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Aνδρών 2021 θα διεξαχθούν στο νησί μας. Ήδη, η CEV ανάρτησε το γεγονός στην ιστοσελίδα της.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ενώπιον του μια μεγάλη πρόκληση καθώς θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, την Λετονία και την Μολδαβία με στόχο το θαύμα της πρόκρισης. Η κυπριακή ομάδα θα αντιμετωπίσει τις αντιπάλους της σε διπλούς αγώνες που θα διεξαχθούν στις 30 και 31 Αυγούστου, 1, 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου.

Η ανάληψη της διοργάνωσης των αγώνων του ομίλου αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ΚΟΠΕ και έγινε εφικτή λόγω των σωστών χειρισμών από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δρ Μιχάλη Κρασιά. Εξίσου σημαντική ήταν και η συμβολή του γενικού διευθυντή Λίνου Πετρίδη, καθώς και του τεχνικού συμβούλου Γιώργου Στεφανίδη, οι οποίοι συμμετείχαν στις τηλεδιασκέψεις που έγιναν με την CEV και έπεισαν με τα επιχειρήματα που ανέπτυξαν.

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι αγώνες των άλλων προκριματικών ομίλων θα διεξαχθούν τον Γενάρη του 2021 γίνεται αντιληπτό ότι οι προβολείς του ευρωπαϊκού βόλεϊ θα είναι στραμμένοι στην Κύπρο. Υπενθυμίζουμε ότι η τελική φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί σε τέσσερις χώρες και δη στην Πολωνία, στην Τσεχία, στην Εσθονία και στην Φινλανδία.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.