Στο στόχαστρό τους μπήκε και ο Νότης Σφακιανάκης ο οποίος πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή Late Night του Γιώργου Λιάγκα. Η παρέα των Ράδιο Αρβύλα καυτηρίασε τις δηλώσεις του τραγουδιστή για την αριστερά και την Χρυσή Αυγή αφιερώνοντας αρκετό χρόνο στην εκπομπή τους.

Ωστόσο πέρα από την πλάκα και τον χαβαλέ, ο Αντώνης Κανάκης έκλεισε σχολιάζοντας την θλιβερή πραγματικότητα πίσω από τα όσα λέει κάθε φορά ο Σαφακιανάκης.

Γιατί αυτή είναι η ευγενική ξέρετε προσέγγιση των πραγμάτων, η σατιρική, γιατί αν όλο αυτό το πράγμα το αντιμετωπίσεις στην ονομαστική του αξία, εντάξει τα πράγματα είναι θλιβερά. Δεν χαμπαριάζει τίποτα κανένας σε αυτό τον τόπο. Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, τρόπος του λέγειν, αλλά δεν χαμπαριάζει κανένας τίποτα.

Για όγδοη φορά δεν υπάρχει περίπτωση σε καμία πολιτισμένη χώρα να συνέβαιναν αυτά τα γεγονότα που γίνονται στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα με τον μανδύα της ελαφριάς ψυχαγωγίας· αυτό είναι το φοβερό.

Δηλαδή στο εξωτερικό κανένα, ούτε τα κανάλια ούτε οι διευθυντές προγράμματος, ούτε ο υπόλοιπος καλλιτεχνικός χώρος, ούτε οι δημοσιογράφοι ούτε κανένας δεν θα μπορούσε να ανεχτεί αυτή την κατάσταση σε μία εποχή που μια από τις μεγαλύτερες μάστιγες είναι η ρητορική μίσους και το μίσος που συνεπάγεται, δηλαδή και αυτό που εκδηλώνεται στον πλανήτη μας, σε έναν πλανήτη που ο ένας άνθρωπος σκοτώνει τον άλλο άνθρωπο έτσι για πλάκα, και αυτή τη ρητορική μίσους, για ανθρώπους οι οποίοι παλεύουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα τους, απάνθρωπη ρητορική μίσους, χωρίς σεβασμό, τελείως αντιδημοκρατική, την φιλοξενούμε στην ελληνική τηλεόραση σαν να μην συμβαίνει τίποτα, έτσι για πλάκα, όπως είπα και πριν, είναι λάιφ στάιλ, ελαφριά ψυχαγωγία και την επόμενη μέρα κι αναρτήσεις λάιφ στάιλ, όλα πολύ καλά.

Δεν, δεν, δεν υπάρχουμε. Απλά δεν υπάρχουμε.

Και κάθονται εδώ κάτι γραφικοί τύποι το βράδυ, μόνοι τους και μιλάνε μόνοι τους.