Θ. Παναγιώτου: Όσοι διδάσκουν στο CIIM έχουν άδεια από το Υπουργείο Παιδείας

242

Νομικά κατά παντός υπευθύνου μεταξύ αυτών του Υπουργού Παιδείας και του Γενικού Ελεγκτή ενδεχομένως να κινηθεί ο διευθυντής του CIIM Θεόδωρος Παναγιώτου σε σχέση με τις αναφορές για εκπαιδευτικούς που δίδασκαν στον οργανισμό μαθήματα για τις εξετάσεις των διορισίμων στη δημόσια εκπαίδευση.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ τόνισε ότι δεν πρέπει να διασύρονται άτομα και οργανισμοί για πολιτικές σκοπιμότητες και για αλλότρια συμφέροντα. Έκανε επίσης λόγο για ανηθικότητα προσθέτοντας ότι κάποιοι τον ζηλεύουν. Ανέφερε ότι κάποιοι βρήκαν αφορμή λόγω των προεδρικών εκλογών και των προαγωγών του Υπουργείου Παιδείας.

Ο κ. Παναγιώτου σημείωσε ότι όσοι διδάσκουν στο CIIM, ο οποίος αποτελεί όπως ισχυρίστηκε μη κερδοσκοπικός Οργανισμός, έχουν άδεια από το Υπουργείο Παιδείας.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ήταν δυο εκπαιδευτικοί συμβασιούχοι που θα έκαναν τα μαθήματα τον Ιούνιο, τα οποία μαθήματα αναβλήθηκαν για το Σεπτέμβριο με αποτέλεσμα οι δυο εκπαιδευτικοί να διοριστούν και να μην πάρουν την σχετική άδεια.

Ο κ. Παναγιώτου πρόσθεσε ότι ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης δεν επικοινώνησε με τον ίδιο για περαιτέρω λεπτομέρειες επί του θέματος.

Σχολιάστε την είδηση

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.