ΑΚΕΛ: Ο Ν. Αναστασιάδης να σεβαστεί την απόφαση της Βουλής για παράταση της αναστολής των εκποιήσεων

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ απευθύνει χαιρετισμό στην 21η τελετή απονομής του Βραβείου της Χρονιάς «Μανώλης Χριστοφίδης».

Άδικα λογομαχούν μεταξύ τους τα κόμματα που στηρίζουν Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκο Χριστοδουλίδη. Όσοι στηρίζουν τους δύο συναγερμικούς υποψήφιους, στηρίζουν και την πολιτική που επί δέκα χρόνια τώρα γιγάντωσε την αυθαιρεσία των τραπεζών και άφησε τους δανειολήπτες απροστάτευτους, αναφέρει το ΑΚΕΛ σε ανακοίνωση του σε σχέση με την παράταση της αναστολής των εκποιήσεων που ψήφισε χθες η Βουλή.

«Ο μεν ΔΗΣΥ του Αβέρωφ Νεοφύτου τελικά δεν κουράστηκε να ψηφίζει νόμους υπέρ των τραπεζών και σε βάρος των δανειοληπτών, για αυτό συνέχισαν ακάθεκτοι και χθες. Την ώρα που οι εταιρίες διαχείρισης δανείων προκαλούν την κοινωνία διαφημίζοντας φεστιβάλ εκποιήσεων περιουσιών, ο Συναγερμός συνεχίζει εφ’ ω ετάχθη. Οι δε ηγεσίες ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ στήριξαν χθες την παράταση στην αναστολή των εκποιήσεων. Εντούτοις, ο υποψήφιος Πρόεδρος που στηρίζουν, ο συναγερμικός Νίκος Χριστοδουλίδης αντιτάσσεται στην αναστολή αφού περιφρονεί την αγωνία χιλιάδων νοικοκυριών και μικροεπαγγελματιών».

Το ΑΚΕΛ καλεί το Νίκο Αναστασιάδη να σεβαστεί την απόφαση της Βουλής και να μην αναπέμψει ή να αναφέρει τη στοχευμένη τρίμηνη αναστολή των εκποιήσεων. «Καλούμε τον απερχόμενο Πρόεδρο -έστω και τώρα, για μια φορά στη δεκαετία της διακυβέρνησης του- να θέσει πάνω από τις τράπεζες και τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, το συμφέρον της κοινωνίας».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.