Αυτά είναι τα δεδομένα με Βέσε και Τιάγκο

Του Χρίστου Αποστολίδη

Η απάντηση που περίμεναν οι άνθρωποι της Νέας Σαλαμίνας από τον Ρόμπερτ Βεσελόφσκι δεν ήταν θετική και αυτό σίγουρα είναι ένα αρνητικό σενάριο.

Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας αποτελούσε τον διακαή πόθο του Σάββα Πουρσαϊτίδη ενόψει της νέας περιόδου.

Ο ίδιος φαίνεται να αναζητά καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που του προσφέρει η Νέα Σαλαμίνα, με την ομάδα της Αμμοχώστου να περιμένει τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι άνθρωποι της ομάδας τόνισαν στον Βεσελόφσκι, ότι η πρόταση ισχύει μέχρι το τέλος της περιόδου. Εάν δεν βρει καλύτερο συμβόλαιο ο ποδοσφαιριστής, τότε μπορεί να απαντήσει θετικά στην ομάδα της Αμμοχώστου και να παραμείνει στην ομάδα.

Θυμίζουμε ότι παραμένει ανοικτό και το θέμα παραμονής του Τιάγκο, ο οποίος αναμένεται αυτή τη βδομάδα να δώσει την τελική του απάντηση.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν, ο Βραζιλιάνος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έγινε και θα είναι άλλη μια επιτυχία για την ομάδα. Αυτές είναι οι δύο τελευταίες εκκρεμότητες στο ρόστερ της ομάδας, λίγο πριν ξεκινήσει η αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα την ενισχύσει τη νέα περίοδο.

Συνεπώς το θέμα Βεσελόφσκι αναμένεται να μείνει ανοικτό μέχρι το τέλος της περιόδου, εκτός και αν ο παίκτης συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.