Έξαλλος απάντησε μέσω τηλεόρασης ο νοσηλευτής που βρέθηκε χθες θετικός στην Πάφο στις κατηγορίες που δέχτηκε λεπτά πριν στον αέρα της εκπομπής Ενημέρωση τώρα στο Omega, ότι περιφερόταν στην καφετέρια και στο νοσοκομείο Πάφου χωρίς καμία προφύλαξη και ότι υπάρχει ο κίνδυνος να έχει μεταφέρει τον ιό και αλλού.

Ο νοσηλευτής διέψευσε τα όσα ακούγονται για τον ίδιο, αναφέροντας σε έντονο ύφος ότι δεν πήγε ποτέ στην καφετέρια να πιει τον καφέ του, όπως υποστηρίζουν κάποιοι.

Την ίδια ώρα εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ γα την κατάσταση που επικρατεί στο ΓΝ Πάφου, κατά του δρ. Ιωσήφ Μουτήρη, τον οποίο και κατηγόρησε ότι βλέπει τα προβλήματα και ότι θέλει να βγαίνει στα ΜΜΕ και να στηρίζει ότι όλα αυτός τα κάνει.

Όσον αφορά τον ίδιο και τα αποτελέσματα των εξετάσεων του, όπως ανέφερε, και τις δύο φορές η εξέταση έγινε καθαρά προληπτικά χωρίς να έχει παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα, ενώ το ότι είναι θετικός, αυτό το έδειξε η 2η του εξέταση.

Σε σχέση με τον εξοπλισμό των νοσηλευτών, ο κ. Κων/νουανάφερε ότι είναι ανεπαρκής και ότι πιθανόν να ευθύνεται για τη μετάδοση του ιού.

Ταυτόχρονα ο κ. Κων/νου ανάφερε ότι θα προβεί σε γραπτή καταγγελία κατά της Διοίκησης του Νοσοκομείου για ψευδής ειδήσεις

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και όλα όσα ανέφερε ο νοσηλευτής: