ΓΓ ΑΚΕΛ: Μας αφορά όλους το θέμα με τις καταγγελίες ΔρουσιώτηΤο ΑΚΕΛ εκφράζει έντονη ανησυχία για τις πρόσφατες καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη, είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, σε δηλώσεις του μετά το τέλος συνάντησης με αντιπροσωπεία της Ένωσης Κοινοτήτων Κύπρου.

Διαβάστε επίσης: Ο Μ.Δρουσιώτης καταγγέλει παρακολούθηση του εδώ και τρία χρόνια: «Έχω ένα χαφιέ στην παλάμη μου»

«Θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη μας ανησυχία για τις πρόσφατες καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη. Ο κ. Δρουσιώτης έχει καταγγείλει ότι εδώ και μερικά χρόνια παρακολουθούνται τόσο οι Ηλεκτρονικοί του Υπολογιστές όσο και τα κινητά του τηλέφωνα», πρόσθεσε.

Αυτό το πράγμα, συνέχισε ο κ. Κυπριανού, μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλεί.

«Παραβιάζονται βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και είναι αντίθετο με τη δημοκρατική λειτουργία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στέλνουμε, λοιπόν, ένα σαφέστατο μήνυμα προς τις αρχές ότι θα πρέπει οι καταγγελίες αυτές να διερευνηθούν το συντομότερο δυνατόν. Μας αφορά όλους το θέμα, το οποίο έχει καταγγελθεί. Ως ΑΚΕΛ θα παρακολουθούμε από πολύ κοντά τη διερεύνηση των συγκεκριμένων καταγγελιών και αν διαπιστώσουμε ότι υπάρχει οποιαδήποτε ολιγωρία δεν θα διστάσουμε να παρέμβουμε», κατέληξε.