Κλοπή και εμπρησμός οχήματος στην επ. Λάρνακας

Αυτοκίνητο το οποίο δηλώθηκε χθες το μεσημέρι στην Αστυνομία ότι είχε κλαπεί από την οικία της ιδιοκτήτριας του, εντοπίστηκε καμένο σε περιοχή των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 13:20 χθες καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Ξυλοτύμπου από 55χρονη από την Βουλγαρία μόνιμο κάτοικο Ορμήδειας, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 31/12/2015-01/01/2016 και μεταξύ των ωρών 23:30-10:00, άγνωστος ή άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητο (μάρκας Toyota Corolla), χρώματος αργυρού, που ήταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας της στην Ορμήδεια.

Τα κλειδιά του αυτοκινήτου δεν ήταν πάνω στη μηχανή του, ωστόσο αυτό ήταν ξεκλείδωτο. Η αξία του οχήματος ανέρχεται στα 800 περίπου ευρώ, και δεν υπάρχει ασφάλεια έναντι κλοπής. Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία όταν μετέβη στη σκηνή, διεφάνη ότι το αυτοκίνητο είχε εντοπιστεί χθες το πρωί στη Ξυλοφάγου σε έδαφος των Βρετανικών Βάσεων, καμένο και κατεστραμμένο ολοσχερώς.

Σύμφωνα με την αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, κατά πάσα πιθανότητα φαίνεται να πρόκειται για εμπρησμό.

Η κλοπή του οχήματος εξετάζεται από τον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοτύμπου, ενώ για την υπόθεση του εμπρησμού εξετάζει η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας λόγω εδαφικής αρμοδιότητας.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy