Μεθυσμένος οδηγός χτύπησε δύο μοτοσυκλετιστές – Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας

Στον έλεγχο αλκοόλης ο οδηγός είχε ένδειξη 152 μg%, αντί 22 μg%Δύο μοτοσικλετιστές τραυματίστηκαν χθες βράδυ, στη Λάρνακα, σε τροχαία σύγκρουση των μοτοσικλετών που οδηγούσαν, με αυτοκίνητο.

Η Αστυνομία, που διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης, προχώρησε στη σύλληψη του οδηγού του αυτοκινήτου, αφού στον οργανισμό του εντοπίστηκε ποσοστό αλκοόλης, εφτά φορές ψηλότερο, από το επιτρεπόμενο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.15μ.μ. χθες, αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος κάτοικος Λάρνακας, στο δρόμο Κιτίου – Μαζωτού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με δύο μοτοσικλέτες, που οδηγούσαν 32χρονος και 41χρονος.

Από τη σύγκρουση, οι δύο μοτοσικλετιστές τραυματίστηκαν. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο 32χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία στο Ορθοπεδικό Τμήμα, αφού όπως διαπιστώθηκε φέρει κάταγμα πλευρών και τραύμα στο κεφάλι. Ο 41χρονος, λόγω καταγμάτων στα χέρια, τα πόδια και τα πλευρά, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως πολύ σοβαρή.

Ο 48χρονος οδηγός του αυτοκινήτου υπεβλήθη σε έλεγχο αλκοόλης, με μικρότερη τελική ένδειξη 152 μg%, αντί 22 μg%. Συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.