Παραδέχεται τα προβλήματα το Ταχυδρομείο – Συστάσεις στο νέο ανάδοχο

Συστάσεις στο νέο ανάδοχο που ανέλαβε τη διανομή σε επαρχιακά γραφεία των Κυπριακών Ταχυδρομείων στη Λάρνακα και την Αμμόχωστο έκανε η διεύθυνση του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών. 

Όπως αποκαλύψαμε την περασμένη Τετάρτη, η πρώτη μέρα της νέας συνεργασίας δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις αφού υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις στη διανομή των πακέτων στα επαρχιακά γραφεία λόγω ανετοιμότητας της εταιρείας, κυρίως σχετικά με τη χωρητικότητα των οχημάτων της.

Ο αναπληρωτής διευθυντής του Ταχυδρομείου, Παύλος Παυλίδης, με δήλωση στην εφημερίδα μας, απέρριψε ότι υπήρξε χαώδης κατάσταση, παραδεχόμενος όμως ότι υπήρξαν προβλήματα με καθυστερήσεις στις παραδόσεις των πακέτων, κυρίως στην ορεινή περιοχή Λάρνακας, όπως είπε, τα οποία οφείλονταν σε θέματα με τη χωρητικότητα των οχημάτων του νέου αναδόχου.

Ο κ. Παυλίδης ανέφερε ότι έγιναν συστάσεις στην εταιρεία για να διευθετηθούν άμεσα τα ζητήματα που προέκυψαν και να μην παρουσιαστούν ξανά τα ίδια προβλήματα και δόθηκαν διαβεβαιώσεις. Ο κ. Παυλίδης θέλησε επίσης να ξεκαθαρίσει ότι η σύμβαση κατακυρώθηκε στη συγκεκριμένη εταιρεία μετά από διαγωνισμό και με βάση τις διαδικασίας δημόσιων συμβάσεων. Είπε επίσης καταλήγοντας, ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα τεθεί σε εφαρμογή ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης της διανομής.

Τάσος Περδίος

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.