“Να δένετε πάντα τα μωρά σας στα carseat.. Ευχαριστώ τον Θεό που βγήκαμε σώοι και αβλαβείς”
Στιγμές τρόμου έζησε μητέρα στη Λευκωσία

Σε ανάρτησή της στη σελίδα Cy Police Checkpoints αναφέρει πως το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 6:40 το πρωί στην περιοχή Χαλεπιανών προς GGS, όταν φορτηγό, κατευθύνθηκε προς το όχημά της.

Όπως αναφέρει η ίδια, για να αποφύγει την σύγκρουση, προσπάθησε να βγει από τον δρόμο, στρίβοντας το τιμόνι του οχήματος της προς το έρεισμα στην άκρη του δρόμου. Ωστόσο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και αυτό ανετράπη.

Όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα, πανικόβλητη γύρισε να δει τα παιδιά της, τα οποία δεν είχαν ούτε γρατζουνιά, αφού βρίσκονταν στα παιδικά τους καθίσματα, δεμένα. Όπως σημειώνει η κοπέλα, το φορτηγό συνέχισε τον δρόμο του, ενώ δύο διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν να τη βοηθήσουν.

Αυτούσια η ανάρτηση της:

«Να δένετε πάντα τα μωρά σας στα carseat… Ευχαριστώ τον Θεό και όλους τους Αγίους που βγήκαμε σώοι και αβλαβείς και εγώ και τα μωρά μου… Ευχαριστώ και τα 2 άτομα που σταμάτησαν να μας βοηθήσουν..

Γύρω στις 06:40 στον δρόμο Χαλεπιανών προς GGS λίγα μέτρα μετά από στροφή είδα ένα φορτηγό μπροστά μου και ξεκίνησαν όλα.. Προσπάθησα να το αποφύγω προς το παγκέτο ξεκίνησα να χάνω τον έλεγχο του αυτοκινήτου μέχρι που δεν κατάφερα να συγκρατήσω το τιμόνι αφού το αυτοκίνητο είχε ξεκινήσει τις τούμπες.. Το φορτηγό χάθηκε.. Στο αυτοκίνητο μέσα και τα μωρά μου.. Περίμενα να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο για να δω αν ήταν καλά.. Αμφέβαλλα.. Όταν επιτέλους ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο κατάφερα να δω τα μωρά και δόξα τον Θεό δεν είχαν ούτε γρατζουνιά και είχαν παραμείνει στα καρεκλάκια τους όπως τους είχα δέσει! Είχαμε άγιο…

Υ. γ. Το φορτηγό συνέχισε την πορεία του.

Μπορεί να μην βγάλουμε άκρη αλλά αν κάποιος είδε το φορτηγό, εταιρία ή ακόμα και αριθμούς εγγραφής ίσως να ήταν χρήσιμα».