Σιζόπουλος για επίθεση στα γραφεία ΕΔΕΚ: «Υπήρχε σκοπιμότητα, είχαμε πληροφορίες…»

"/>

Υπήρχε σκοπιμότητα και η ΕΔΕΚ είχε πληροφορίες ότι πιθανόν να γινόταν στόχος, σχολίασε στον ΑΣΤΡΑ ο Μαρίνος Σιζόπουλος αναφερόμενος στην επίθεση που έγινε χθες στα γραφεία του κόμματος.

Ο κύριος Σιζόπουλος ανέφερε ότι δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι κάποιοι που αποχώρησαν από την Βουλή κινήθηκαν προς τα γραφεία της ΕΔΕΚ όπου έγιναν τα έκτροπα.

Σημείωσε ότι θα παραμείνουν νηφάλιοι και πρόσθεσε ότι τέτοιες ενέργειες δεν εκφοβίζουν την ΕΔΕΚ και δεν την τρομοκρατούν.


Ο κύριος Σιζόπουλος εξήγησε ότι χθες η ΕΔΕΚ αποφάσισε να σταυρώσει το κονδύλι που αφορά και στον Γρίβα, γιατί θεωρούν ότι έτσι μπορούν να ελέγξουν το σύνολο των χρημάτων ώστε να ξέρουν πως θα αξιοποιηθούν αυτά τα ποσά και πότε.

Ανέφερε επίσης ότι η ΕΔΕΚ δεν αποδέχεται να τιμηθεί με κανέναν τρόπο ο Γρίβας ο οποίος είχε εγκληματική και προδοτική στάση.

Εξετάζει εικόνες από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης η Αστυνομία

20 περίπου άτομα εκτιμούν οι αρχές ότι βρέθηκαν χθες βράδυ έξω από τα γραφεία της ΕΔΕΚ.

Φορούσαν μαύρες μπλούζες, πέταξαν πέτρες και έσπασαν τη γυάλινη προθήκη στο ισόγειο του κόμματος και έθεσαν φωτιά με φωτοβολίδα.


Εργαζόμενοι στην ΕΔΕΚ που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κτίριο και θαμώνες γειτονικής καφετέριας, κατάφεραν να κατασβέσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες, προτού επεκταθεί στους πάνω ορόφους και σε παρακείμενα καταστήματα.

Η Αστυνομία εξετάζει εικόνες από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που είναι εγκατεστημένα σε υποστατικά, οι οποίες καταδεικνύουν ύποπτες κινήσεις προσώπων στην περιοχή και στον απέναντι χώρο στάθμευσης από νωρίς το απόγευμα.

Το γεγονός, οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι ίσως επρόκειτο για προσχεδιασμένη ενέργεια.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.