Τώρα τι σύρνει τις ζώστρες του ο Πρόεδρος;

ΠτΔ – Αντικατοχική εκδήλωση Δήμου Αμμοχώστου Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου, Δερύνεια, Κύπρος Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης στην αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου. // PoR – Ammochostos Municipality event against the occupation Cultural Centre of Ammochostos Municipality, Deryneia, Cyprus The President of the Republic, Mr Nicos Anastasiades, at the event organized by the Municipality of Ammochostos against the occupation.

Με μια δόση εύπεπτου πατριωτισμού, νόμιζε πως ξόφλησε ο κ. Αναστασιάδης. Πώς το είπε; «Δεν πρόκειται να υποχωρήσω αποδεχόμενος κυριαρχία του ψευδοκράτους για να παρακαθίσω σε συνομιλίες, όση πίεση και αν ασκείται από όποιους και αν ασκείται».

Πάντως όταν στη Γενεύη κατατέθηκε η σχετική πρόταση έξι σημείων από τον κ. Τατάρ, δεν υπήρξε τέτοια αντίδραση. Το αντίθετο. Παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους ως να επρόκειτο για κάτι… συνηθισμένο. Για να μην πούμε αναμενόμενο. Τώρα τι σύρνει τις ζώστρες του ο Πρόεδρος; Δεν ξέρει πως όταν απομακρυνθεί από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται;

Αυτό έπαθε και στο Κραν Μοντανά, ό,τι και αν λέει. Όπως κατάφερε και έφερε την Τουρκία στο τραπέζι του διαλόγου, όπως λέει, έτσι την έδιωξε.

Ό,τι κι αν λέει τώρα, το πουλλίν επέτασεν. Και με τη σφραγίδα του αφού επιμένει στο θέμα της πολιτικής ισότητας που ήταν σχεδόν συμφωνημένη στο Κραν Μοντανά. Στρεψοδικεί η τουρκική πλευρά, αλλά στρεψοδικείς και συ Πρόεδρε. Μην καμώνεστε την αθώα περιστερά.

Νίκη

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy