Ο καιρός αύριο : Παγετός σχεδόν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από αύριο ασθενής ψηλή πίεση εγκαθίσταται στην περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές κατά διαστήματα και παροδική χιονόπτωση, στα ορεινά και πιθανό σε κάποιες περιοχές στα ψηλότερα ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα ανατολικά θα παραμείνει μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στον μείον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται κυρίως το πρωί μεμονωμένες βροχές κατά διαστήματα καθώς και παροδική χιονόπτωση, στα ορεινά και πιθανό σε κάποιες περιοχές στα ψηλότερα ημιορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά αναμένεται να επικρατεί παγετός σχεδόν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα δυτικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στο εσωτερικό και στα ανατολικά, προς τις πρωινές ώρες. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα πέσει χιόνι. Παγετός αναμένεται να σχηματιστεί στα ορεινά, στα ημιορεινά και πολύ πιθανό σε υπήνεμες περιοχές στα πεδινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και στα νότια και μέχρι ταραγμένη, στα βόρεια και στα ανατολικά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και σχετικά ψυχρός, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα, οι οποίες το πρωί αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στο εσωτερικό, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά πιθανώς να πέσει χιόνι, νωρίς το πρωί. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τόπους θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τετάρτη και θα κυμανθεί κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Πέμπτη αναμένεται άνοδος στη θερμοκρασία, ωστόσο θα παραμείνει λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού, στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 78 εκατοστά.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

Μέγιστη
Θερμοκρασία
Ελάχιστη
Θερμοκρασία
Σχετική
Υγρασία
Λευκωσία: 14°C 8°C 65%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 14°C 9°C 73%
Λεμεσός: 16°C 9°C 63%
Αεροδρόμιο Πάφου: 16°C 10°C 69%
Φρέναρος 12°C 8°C 77%
Πρόδρομος 5°C 1°C 93%
Πόλις Χρυσοχούς 16°C 10°C 73%